26 Ağustos 2017 Cumartesi

Kubur




Haydi gözünüz aydın! Bir pencere kenarında canım burnumda. Ne korkması? İçime içime işliyor gitme isteği. Parçalanacak ciğerlerim sigara dumanıyla. Pis kokusunu yayacağım daralmış göğüs kafesime. 

 Haydi aydın olsun gözünüz! Bakışları gözlerimde olmayacak çürük bedenlerin. Sevmek neymiş? Umut ne? Çirkinlik abidesi hislerinizi vermeyin kendinden geçmiş, pörsümüş yaşlı benlerime. Yazık, ne geçmek bilmez bir ergen öfkesiymiş bendeki. Buram buram ölüm kokuyor gençliğim ve geleceğim. 

 Gözünüz kör olmasın emi! Hanginiz enjekte ettiniz bu kadar sevmemeyi. Size yalnızlığımı vereceğimi mi sandınız he? Hiç kimse alamaz bendeki kimsesizliği. Küfür etmeli miyim efendi bir kadın gibi? Soruyorum işte açıkça, bu bir ölüm cümlesi. Mükemmel sanıyorum kendimi sandınız değil mi? Evet bir bok çukurunun en güzeliyim. Mis gibi kokular yayıyorum narin, incinmemiş, gayet sağlıklı genlerinize. 

 Gözünüz güzellikler görsün emi! Sevin, sevilin bedbaht etmesin hiç kimsenin kederi. Ben mi? Kafamı klozete koyup, kafa yapıyorum. Mis gibi dünyalar yaşıyor beynim, bedenim. Tekrara düşüyor hep sözlerim. Ne fark eder ki? Sonsuz bir boşluk bekliyor beni. Tatminsiz bir ukalayım, hepsi bu. 

 Bir gün karşılaşırsak boktan kafa yapmış ruhumla, ısmarlarım leş gibi bir kişiliğin tortusunu. İdare edin. Sona kalan boka kalmış. Hepsi bu.

23.08.2017

1 yorum:

  1. EKŞİ SÖZLÜK YAZAR YAPMADI
    Bende bloglara yazıyorum Türkiyeyi kurtaracak fikirlerimi.
    GEZİ PARKI EYLEMLERİ
    Eğer gezi parkına katılanlar yanlarına 1 ktu tuz ruhu ve çamaşır suyu alsa idi 10 milyon kişi 10 milyon kutu eder kimse onlara müdahale edemezdi.
    10 000 ton kimyasal silaha eş bir güç olurdu.
    Ali ismail korkmaz çantasında tuz ruhu bulundursa idi yada Özgecan arslan vahşice öldürülmezdi.
    Çünkü sataşan saldıran adam haşat olurdu.
    15 temmuz tiyatrodur.
    Ve bu tiyatronun devamı geleceği ama İstanbul depremi ama iç savaş belli.
    Atatürkçüler saldırmamak şartıyla kendilerini korumak için tuz ruhu tiner elektro şok gibi şeyleri evlerinde bulundurmalı.
    Eğer 10 milyon atatürkçü evinde temizlik malzemesi stoklarsa bu 100 hiroşimaya bedel bir güç olur. Bir gün işid kafalılar evinize dadandığında nefsi müdafa yaparsınız.
    Unutmayın saldırı değil ki gezi parkında militanların Recep tv de bunlar terörist dedikten sonra araya girdi.
    Sadece savunma.
    Kadınları ve erkekleri magandalardan tacizden koruyacak elektro şoklu ayakkabı çanta modellerim var ama ekşi sözlükte hesab açamadığım için tanıtamadım.
    Bazı çalışmalarımı newscienceway.blogspot.com ve enerjimerkezim.blogspot.com da sunuyorum
    Kemal beziroğlu

    YanıtlaSil